K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Change Your life With Us

Καλώς ήλθατε στο διαδυκτιακό χώρο της K & K Medibox Ltd, εταιρεία εισαγωγής βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής και άλλων αξιόλογων προϊόντων, όπως γυναικολογικά, οφθαλμολογικά κ.α.! Στο διαδυκτιακό χώρο της K & K Medibox Ltd, αξιοποιώντας την τεχνολογία και μέσα από μία ειδική και έμπειρη ομάδα ατόμων, που να ανταποκρίνεται 100% προς τις απαιτήσεις σας όσον αφορά την ποιότητα κατά κύριο λόγο και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα γρήγορα και αξιόπιστα για όλα μας τα προϊόντα. Μέσω της εμπειρίας και των γνώσεων  μας, μπορείτε να κάνετε την σωστή επιλογή προϊόντων. . . Γιατί, όλες οι βιταμίνες όπως και όλα τα προϊόντα δέν είναι τα ίδια!

Περισσότερες πληροφορίες για το κάθε  προϊόν θα βρείτε στο χώρο "προϊόντα".

Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο στις “Ειδικές περιπτώσεις” ώστε ανάλογα με την ανάγκη σας να σας προτείνουμε συγκεκριμένα ποια απο τα προϊόντα μας θα σας φανούν χρήσιμα πάντα μέσα από μία ειδική και έμπειρη ομάδα ατόμων που είναι έτοιμη οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους είτε μέσω email στο info@kkmedibox.com   είτε τηλεφωνικός στο +357 24531353 είτε στο fax +357 24531352.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται από τα Φαρμακεία, αν δεν μπορείτε να τα βρείτε σε κάποια συγκεκριμένα  Φαρμακεία ή για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε σε μας μέσο αυτής της ιστοσελίδας στο χώρο «επικοινωνία» για να σας βοηθήσουμε.

Καλή περιήγηση!

Medibox Team

Νέα Προϊόντα


Viridian  High Potency Curcumin Complex 30 Veg Caps

 

Εξαιρετικά βιοδιαθέσιμος συνδυασμός με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση!


Viridian Arnica Organic Balm 100gr


 

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν από την Soil Association της Μεγάλης Βρετανίας.

Viridian 7 Day Sugar Detox KitΕγχειρίδιο  αποτοξίνωσης από τη ζάχαρη !

Αυτή η αποτοξίνωση θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε την προστιθέμενη ζάχαρη από τη διατροφή σας, που θα ωφελήσει τη γενική υγεία και την ευημερία σας.


Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Η VIRIDIAN είναι η Ηγετική Εταιρεία Βιταμινών Ήθους!


Είσαστε ένα βήμα από το να μάθετε γιατί τα περιοδικά Ethical Consumer magazine και Good Shopping Guide έχουν κατ ' επανάληψη ονομάσει την Viridian σαν ‘Best Buy’ στις αξιολογήσεις τους όσον αφορά τις βιταμίνες.

Πολυβραβευμένη: Η Viridian έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία για την ηθική στάση της όπως π.χ. από το Here’s Health magazine και το BIG TICK from Business in the Community γιά τη “δέσμευση της προς το άριστον και τη θετική επίδραση προς την κοινωνία”.

Από το καρπό στην τράπεζα ανακύκλωσης: Πάνω από το 40% της γκάμας Viridian είναι πιστοποιημένο βιολογικά από την Soil Association. Αυτό εγγυάται την προέλευση και φιλικότητα των συστατικών προς το περιβάλλον.
Όλα τα βιολογικά προϊόντα της Viridian καλλιεργούνται και παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με το παραδοσιακό τρόπο, μειώνοντας έτσι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη μεταφορά των συστατικών ανά το κόσμο.
Οι κάψουλες και τα οργανικά θρεπτικά έλαια επίσης κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Χρησιμοποιείται η ελάχιστη δυνατή συσκευασία για τα προϊόντα, και όλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά, από τα γυάλινα μπουκάλια μέχρι το ανακυκλωμένο χαρτόνι των κουτιών μεταφοράς.
Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά προς όφελος σας, επιλέγοντας από το φάσμα των βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων, βοτάνων, αμινοξέων, διατροφικών ελαίων, βάλσαμων και αλοιφών της Viridian Nutrition.

Η σειρά προϊόντων της Viridian αριθμεί πάνω από 200 συμπληρώματα διατροφής, προσφέροντας τα ακόλουθα πλεονεκτήματα/ωφελήματα :

Ελεύθερα από έκδοχα: χωρίς συνθετικά υλικά πληρώσεως, συνδετικά ή επιστρωματικούς παράγοντες, δηλ. προϊόντα που γίνονται χωρίς τη χρήση αδρανών εκδόχων, καθιστώντας τα 100% πιο ενεργά πιο αποδοτικά και πιο οικονομικά για τους καταναλωτές.

Καθαρότητα: Χωρίς αχρείαστες προσθήκες, δηλ. χωρίς γεύσεις, χρώματα, ή γλυκαντικούς παράγοντες.

Βιοδιαθέσιμα: Εξαιρετικά Βιοδιαθέσιμα λόγω της παρουσίας χηλικής μορφής οργανικών παραγόντων συμπεριλαμβανομένων: μηλικού οξέος, ασκορβικού οξέος, κιτρικού οξέος, και αμινοξέων. Οι κάψουλες προσφέρουν την ευκολία της εξομοίωσης και έτσι μειώνεται η ενέργεια και η διαδικασία της πέψης που απαιτείται για να διαλυθούν τα συμπαγή δισκία.

Συνεργατικά/συνεργιστικά: Κάθε τύπος συμπληρώματος διατροφής, έχει αναπτυχθεί με τέτιο τρόπο ούτως ώστε να συμπεριλαμβάνει συνεργατικά/συνεργιστικά στοιχεία για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας.

Γιατί Φυτικές Κάψουλες;
Οι φυτικές κάψουλες χρησιμοποιούνται επιδή διαλύονται σε μοριακό επίπεδο, ενισχύοντας τη μέγιστη απορρόφηση. Δεν υπάρχει ταμπλέτα στην αγορά που να μπορεί να αποδώσει, όπως μια φυτική κάψουλα. Όχι μόνο για τους χορτοφάγους, αλλά και για εκείνους τους ανθρώπους που ανησυχούν για τα προϊόντα που περιέχουν ζελατίνη κ.τ.λ.

Σημ.: Ενάντια σε πειράματα/δοκιμές σε ζώα.

Προσοχή: Όταν ζητάτε τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής μας από τα Φαρμακεία, να το κάνετε αναφέροντας και το εμπορικό τους όνομα, δηλ. το Viridian.

Π.χ. Θέλω μιά Viridian High Five Multivitamin (Πολυβιταμίνη) ή θέλω ένα Μαγνήσιο Ταυρίνη Viridian κ.λ.π.

Επίσης βεβαιωθείτε ότι πάνω στο γυάλινο μπουκάλι αναγράφεται το εμπορικό όνομα Viridian.

Αν δεν το ελέξετε με αυτό το τρόπο τότε ο φαρμακοποιός σας δεν θα γνωρίζει τι ακριβώς να σας δώσει και ίσως καταλήξετε να αγοράσετε κάποιον άλλο προϊόν το οποίο ίσως να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των δικών μας προϊόντων και συνεπώς να μην μείνετε ικανοποιημένοι... 

Επίσης αν το φαρμακείο σας δεν έχει το συγκεκριμένο προϊόν που θέλετε, επιδή τα Viridian είναι νέα προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, ζητήστε του να σας το παραγγείλει γιατί τα προϊόντα μας υπάρχουν στις πλείστες φαρμακαποθήκες.

Αν δεν μπορού να σας τα προμηθεύσουν κάποια συγκεκριμένα Φαρμακεία για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αποταθείτε σε μας μέσω του ηλεκτονικού ταχυδρομείου  info@kkmedibox.com ή kkmedibox@cytanet.com.cy για να σας τα στείλουμε.

Learn more