VIRIDIAN

Ηγετική Εταιρεία Βιταμινών Ήθους!

Follow us

   

Γιά τη Δυσκοιλιότητα

Υπόθετο Eva /qu (6 Υπόθετα - Τιμή στα Φαρμακεία 7,80)

Κενωτικό Υπόθετο – Αναβράζων - Φυσιολογικό διεγερτικό - Δεν προκαλεί πόνο ή εθισμό

Ενδείκνυται για όλες τις μορφές δυσκοιλιότητων, τόσο συνήθης όσο και χρόνιες.

 

Το υπόθετο EVA/qu δεν είναι φάρμακο. Είναι ένα φυσικό, και αποτελεσματικό προϊόν που επαναφέρει την φυσιολογική κένωση χάριν σε ένα απόλυτα φυσιολογικό μηχανισμό.

Κάθε υπόθετο είναι κατασκευασμένο από φυσικές και μή τοξικές ουσίες (διττανθρακικό νάτριο και όξινο τρυγικό κάλιο) που χρησιμοποιούνται σε διάφορα παρασκευάσματα διατροφής.

 

Μετά την τοποθέτηση, το υπόθετο Eva /qu διαλύεται στο ορθό σε περίπου 3-4 λεπτά αποδεσμεύωντας μεγάλο αριθμό μικρών αναβράζοντων μικρο-φυσαλίδων που πιέζουν και κάνουν μασάζ στα τοιχώματα του ορθού. Το διαλυμένο υπόθετο μαλακώνει τα στάσιμα κόπρανα.

Συνιστάται στους χρήστες να διατηρήσουν το υπόθετο στο πρωκτό όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και στην παρουσία προφανούς ένδειξης γιά αφόδευση. Είναι καλήτερα να κινείται κάποιος , αντί να περιμένει καθήμενος στη τουαλέτα. Συνήθως χρειάζονται 10 με 15 λεπτά γιά να έχει μέγιση απόδωση το υπόθετο από τη στιγμή εισαγωγής του στον πρωκτό.

 

Σημ.: Η εισαγωγή γίνεται ευκολότερα στον πρωκτό όταν το υπόθετο βρέχετε με νερό, βαζελίνη, λιέλαιο ή ελαιόλαδο.

Σημ.: Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών

 

 

Τα προβιοτικά επίσης βοηθούν σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας όπως επίσης και ευκοιλιότητας.

Καλό θα ήταν μαζί με το υπόθετο και μιά θεραπεία με ένα από τα παρακάτω προβιοτικά:

 

 

Viridian Tri-Blend Probiotic Powder with FOS 50g

 

Περιέχει Φιλικά βακτήρια σε συνδυασμό με την τέλεια τροφή για την προώθηση της αποικίας των καλών βακτηριδίων στο έντερο. Μη γαλακτοκομικό προϊόν.  

• Σε αντιβιοτική θεραπεία

• Σε μολύνσεις ζύμης

Για υποστήριξη του εντέρου και του ήπατος

Σε δυσκοιλιότητα και διάρροια κ.α.

Δόση: Μια με τρείς δόσεις (κουταλάκι του ενός γραμμαρίου) την ημέρα μισή ώρα πριν το φαγητό.

 

 

 

  

Viridian Tri-Blend Acidophilus Complex with FOS 30 Veg Caps

 

Βοηθά να διατηρηθεί η ισορροπία στο έντερο των ωφέλιμων βακτηρίων και συνεπώς, βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος.

• Σε αντιβιοτική θεραπεία

• Σε μολύνσεις ζύμης

Για υποστήριξη του εντέρου και του ήπατος

Σε δυσκοιλιότητα και διάρροια

•  κ.α.

 

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μισή ώρα πριν το φαγητό.

 

  Σημ.

Για περισσότερς πληροφορίες και λεπτομέριες για τα ποιό πάνω προϊόνταστα πηγαίνετε στο χώρο «προϊόντα κατά κατηγορία» ή στο χώρο «Viridian Catalogue» αυτής της ιστοσελίδας.  

 

Προσοχή: Παρόλο που γιά κανένα από τα ποιό πάνω προϊόντα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή όταν θα τα ζητήσε από τα φαρμακεία, πρέπει να γνωρίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόντα δυαδικτιακό χώρο γιά τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) δεν προορίζονται γιά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια ή παθολογική κατάσταση χωρίς ιατρική συμβουλή. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας να μην λαμβάνουν οτιδήποτε εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Όλα τα προϊόντα να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος και μακριά από παιδιά.