K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Υπόθετο EVA/q

Κενωτικό Υπόθετο – Αναβράζων - Φυσιολογικό διεγερτικό

Εξάλειψη των συσσωρευμένων κοπράνων μέσα από την ορθοσιγμοειδή περιοχή

Αποτελεσματικό προϊόν που επαναφέρει την φυσιολογική κένωση χάριν σε ένα απόλυτα φυσιολογικό μηχανισμό

 


Σύσπαση, Δυσκοιλιότητα.

Κατά τη διάρκεια της δυσκοιλιότητας τα κόπρανα είναι σκληρά και η εκκένωσης είναι δύσκολη ή εμφανίζεται λιγότερο από 3 φορές την εβδομάδα. Οι καθυστερήσεις έχουν επιπτώσεις πάνω στο σώμα και εμπλέκονται στην αιτία πολλών ασθενειών και διαταραχών.

Η παρατεταμένη κατάσταση της δυσκοιλιότητας που δεν τυγχάνει σωστής θεραπείας, μπορεί να προκαλέσει ψυχοφυσικούς ερεθισμούς, πονοκέφαλο, κοιλιακούς πόνους, δερματικά προβλήματα, εντερική απόφραξη, αιμορροΐδες και ρωγμές στο δέρμα (ραγάδες).

Η πιο κοινή αιτία της δυσκοιλιότητας είναι αποτελέσμα των συσσωρεύμενων και μη αποβλήμένων κοπράνων στο κατώτερο τμήμα του εντέρου (λύκηθο), και ιδίως όταν η πρωκτική αντανακλαστική είναι αδύναμη.

Απελευθέρωση και κένωση.

Η δυσκοιλιότητα που συνδέεται με την απόφραξη των κοπράνων θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μέσω μιας τοπικής απελευθερωτικής δράσης.

Με το αναβράζων ερέθισμα του, το υπόθετο EVA/qu ανοίγει το βύσμα των κοπράνων στη λύκηθο και ενθαρρύνει την έγκαιρη και απαλή εκκένωση των κοπράνων.

Το υπόθετο Eva/qu δρα μόνο τοπικά και δεν περιέχει καθαρτικά συστατικά τα οποία, εάν απορροφηθούν από τον οργανισμό, μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις, όπως η σοβαρή αφυδάτωση, ηλεκτρολυτικές ανισορροπίες, κολίτιδα, κλπ.

Το υπόθετο Eva/qu δεν είναι μια συνήθεια. Να χρησιμοποιείται μόνο όταν χρειάζεται.

Ιδιότητες.

Μετά την τοποθέτηση, το υπόθετο Eva /qu διαλύεται στο ορθό σε περίπου 3-4 λεπτά αποδεσμεύωντας μεγάλο αριθμό μικρών αναβράζοντων μικρο-φυσαλίδων που πιέζουν και κάνουν μασάζ στα τοιχώματα του ορθού.

Το διαλυμένο υπόθετο μαλακώνει τα στάσιμα κόπρανα.

Το αναβράζων ερέθισμα ενθαρρύνει την αποκόληση στάσιμων κοπράνων και βοηθά σε μιάν έγκαιρη και ικανοποιητική εκκένωση.

Το υπόθετο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα για να διατηρήσει και να αναζωογονήσει τον «τεμπέλικο» μηχανισμό αφόδευσης.

Ενδείξεις.

Η χρήση του υπόθετου Eva /qu  ενδείκνυται για όλες τις μορφές δυσκοιλιότητων, τόσο συνήθης όσο και χρόνιες.

Λόγω της αποτελεσματικότητάς του και της τοπικής δράσης του και των φυσικών συστατικών και ουσιών του που  δεν ερεθίζουν και που δεν απορροφώνται από τον οργανισμό, το υπόθετο συνιστάται θερμά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, για ασθενείς που βρίσκονται στο κρεβάτι, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους και των ασθενών με νευρολογικές ασθένειες.

Χρήσιμο κατά την προετοιμασία για ορθική διερεύνηση (πριν από χειρουργικές, γαστρεντερολογικές, ουρολογικές επισκέψεις κλπ) και πρωκτο-ορθοσκόπηση.

Απαραίτητο σε ταξίδια όταν εμφανίζεται επίμονη δυσκοιλιότητα που αντιστέκεται σε άλλου είδους απλά προϊόντα όπως γλυκερίνη.

Απολύτως αναγκαία επιλογή, όταν και όπου και να είναι κάποιος γιά τις δικές του ανάγκες: δεν θα είναι πλέον σε άβολη θέση όταν είναι στο γραφείο στο μπαρ στο αεροδρόμιο στο εστιατόριο ή στο τρένο!!!

Προληπτικό.

Είναι ένα σοφό και προληπτικό μέτρο να απαλλάξουμε την λύκηθο από υπολείμματα κοπράνων.

Η υγιεινή του ορθού  μπορεί να αποτρέψει πρωκτικές φλεγμονές, ραγάδες, αιμορροΐδες και νεοπλασίες.

Αντενδείξεις.

Δεν έχει αναφερθεί καμία, ακόμη και με συχνή και παρατεταμένη χρήση και με την παρουσία αιμορροΐδων και τοπικών ρωγμών.

Κάθε υπόθετο είναι κατασκευασμένα από φυσικές και μή τοξικές ουσίες (διττανθρακικό νάτριο και όξινο τρυγικό κάλιο) που χρησιμοποιούνται σε διάφορα παρασκευάσματα διατροφής.

Η πολυαιθυλενογλυκόλη, που χρησιμοποιείται ως έκδοχο ή ξενιστής, είναι μια απόλυτα αδρανής ουσία, που δεν απορροφείται από τον οργανισμό, εντελώς μη-τοξική, που δεν ερεθίζει το δέρμα και που χρησιμοποιείται ως έκδοχο σε εκατοντάδες φάρμακα στην αγορά.

Τρόπος χρήσης

Πάρτε ένα υπόθετο από τη σφραγισμένη συσκευασία και εισαγάγετε το πλήρως στον πρωκτό.

Η εισαγωγή γίνεται ευκολότερα όταν το υπόθετο βρέχετε με νερό.

Εάν ο χρήστης πάσχει από βλάβες ή αιμορροΐδες, συνιστάται να εισαγάγει το υπόθετο μετά τη λίπανση με βαζελίνη η λιέλαιο ή ελαιόλαδο.

Το υπόθετο προκαλεί τις διαδικασίες κίνησης του εντέρου μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι σημαντικό να αφήσουμε τη δράση να ολοκληρωθεί.

Συνιστάται στους χρήστες να διατηρήσουν το υπόθετο στο πρωκτό όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και στην παρουσία προφανούς ένδειξης γιά αφόδευση, είναι καλήτερα να κινείται κάποιος , αντί να περιμένει καθήμενος στη τουαλέτα. Συνήθως χρειάζονται 10 με 15 λεπτά γιά να έχει μέγιση απόδωση το υπόθετο από τη στιγμή εισαγωγής του στον πρωκτό.

Προειδοποιήσεις

Το υπόθετο Eva/qu, ενδείκνυται για ενήλικες, δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Εισάγετε ένα ή περισσότερα υπόθετα στο  πρωκτό σε καθε φορά.

Προκαλεί ένα αίσθημα ατελούς κένωσης ή ελαφρύ τσούξιμο που δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία γιατί γρήγορα υποχωρεί.

Σύνθεση

Διττανθρακικό νάτρο, όξινο τρυγικό κάλο, υδατοδιαλυτές γλυκόλης πολυ-αιθυλένιο


Το υπόθετο EVA/qu δεν είναι φάρμακο!


Είναι ένα φυσικό και αποτελεσματικό προϊόν που επαναφέρει την φυσιολογική κένωση χάριν σε ένα απόλυτα φυσιολογικό μηχανισμό!

 

Ζητήστε το από τα Φαρμακεία, δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή!


Ιατροτεχνολογικό προϊόν με σήμανση CE