K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Χοληστερόλη – Καπνιστές

• Οργανικά και Φυτικά • Χωρίς αχρείαστα μη φιλικά πρόσθετα • 100% ενεργά συστατικά

 

1. Χοληστερόλη

 

Viridian Sytrinol 150mg 30 Veg Caps

 

Φυσικό εκχύλισμα από τα εσπεριδοειδή γιά τη  συντήρηση της υγείας του καρδιαγγεικού συστήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή από στατίνες με την επίβλεψη του γιατρού σας.

 

Βοηθά στη Μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Το Sytrinol είναι επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό με πολλά οφέλη για την υγεία της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της αρτηριακής πλάκας, βελτίωση του γλυκαιμικού ελέγχου, προστασία των κυτάρων. κ.α. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση.

Σε πολλές κλινικές δοκιμές, συμπληρώνοντας άνω των 4 εβδομάδων χρήσης Sytrinol, είχε ως αποτέλεσμα τα ακόλουθα:

•Βελτίωση της ολικής χοληστερόλης έως και 30%.                       •Βελτίωση της LDL χοληστερόλης έως και 27%.

Συνολική βελτίωση των τριγλυκεριδίων μέχρι 34%.                    •Βελτίωση της HDL χοληστερόλης έως και 4%.

•Βελτίωση αναλογίας LDL: HDL μέχρι 30%.

Δόση: Μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα. Μπορεί να ληφθεί πριν, κατά ή μετά το φαγητό.

 

Σημ.: Η Viridian Essentials Male Multi 90 Veg Caps που είναι σχεδιασμένη ειδικά για άνδρες παρέχει υποστήριξη στο καρδιαγγειακό σύστημα και αυξάνει σημαντικά την καλή χολιστερόλη.

Δόση: Δύο κάψουλες την ημέρα μετά με το φαγητό,

 

  2. Καπνιστές 

  Viridian High Five Multivitamin and Mineral Formula 30 Veg Caps

 

Επένδυση γιά την υγεία σας με άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς... που θα σας εκπλήξουν!

 


 

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προσδιορίσει διάφορες ομάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν από χαμηλή λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων: ιδιαίτερα δραστήρια άτομα, γυναίκες σε εμμηνόρροια, χορτοφάγοι, ηλικιωμένοι, αδύνατοι, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καπνιστές, πότες και καταναλωτές ζωικών λιπαρών. Η Viridian High Five(tm) multivitamin and mineral formula έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα.

 

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, Χαμηλής οξύτητας Ρυθμιστική βιταμίνη C, Φυσικά καροτενοειδή, Ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών Β, Συμπλοκοποιείμένα ιχνοστοιχία, 100% ενεργά συστατικά,  Υψιλής περιεκτικότητας σε B5 (κύρια βιταμίνη κατά του στρες)

 

Δόση: Μία κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.

 

 

 

 

 Viridian Ester-C 950mg 30 Veg Caps 

 


Εξαιρετικά αποτελεσματική, και ιδιαίτερα πατενταρισμένη μορφή της βιταμίνης C για εξαιρετική απορρόφηση από τον οργανισμό. Η Ester-C είναι ενός ουδέτερου pH παρουσίαση της βιταμίνης C, όπου η βιταμίνη C είναι ρυθμισμένη ώστε να είναι πιο ήπια για το στομάχι ιδίως όταν καταναλώνονται μεγαλύτερες ποσότητες.

 

Η Ester-C απορροφάται πιο γρήγορα και διατηρείται για μεγαλύτερο  χρονικό διάστημα από την κανονική βιταμίνη C.

 

Οι καπνιστές καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι κάθε τσιγάρο καταστρέφει περίπου 25mg της βιταμίνης C. 

 

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

 

 

 Σημ.

Για περισσότερς πληροφορίες και λεπτομέριες για τα ποιό πάνω προϊόνταστα πηγαίνετε στο χώρο «προϊόντα κατά κατηγορία» ή στο χώρο «Viridian Catalogue» αυτής της ιστοσελίδας.  

 

 

Προσοχή: Παρόλο που γιά κανένα από τα ποιό πάνω προϊόντα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή όταν θα τα ζητήσε από τα φαρμακεία, πρέπει να γνωρίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόντα δυαδικτιακό χώρο γιά τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) δεν προορίζονται γιά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια ή παθολογική κατάσταση χωρίς ιατρική συμβουλή. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας να μην λαμβάνουν οτιδήποτε εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Όλα τα προϊόντα να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος και μακριά από παιδιά.