K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Γιά τους Ηλικιωμένους

• Οργανικά και Φυτικά • Χωρίς αχρείαστα μη φιλικά πρόσθετα • 100% ενεργά συστατικά

 

 

Viridian 65+ Multi 60 Veg Caps - Σχεδιασμένη για ηλικίες άνω των 65 ετών

 

Ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη της διατροφικής κατάστασης των άνω των 65 ετών ατόμων, με τη προσθήκη πεπτικών παραγόντων για να ενισχυθεί η βέλτιστη πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών.

Περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες Α, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμπεριλαμβανομένης της Β12, C, D, E, K, Βασικά Ιχνοστοιχεία/μέταλλα για αντιοξειδωτική προστασία και προστασία του του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτή η φόρμουλα έχει διασταυρωθεί με την συνήθη συνταγογραφία φαρμάκων για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια.

Δόση: Δύο κάψουλες την ημέρα μαζί με το φαγητό.

 

 

 

High Five Multivitamin and Mineral Formula 30 Veg Caps

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προσδιορίσει διάφορες ομάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν από χαμηλή λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων: ιδιαίτερα δραστήρια άτομα, γυναίκες σε εμμηνόρροια, χορτοφάγοι, ηλικιωμένοι, αδύνατοι, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καπνιστές, πότες και καταναλωτές ζωικών λιπαρών. Η Viridian High Five(tm) multivitamin and mineral formula έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα.

• Πλούσια σε αντιοξειδωτικά • Ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών Β • Χηλικής μορφής ιχνοστοιχεία • Χαμηλής οξύτητας Ρυθμιστική βιταμίνη C • Φυσικά καροτενοειδή • Υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ)

Ένας ισχυρότατος συνδιασμός γιά άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς... που θα σας εκπλήξουν!


Αυξάνει την Ενέργεια

Τονώνει τη Μνήμη

• Βοηθά το Μεταβολισμό

• Άντι Στρές • Αντιοξειδωτική

• Πεπτική Υγεία κ.α.π.

Δόση: Μία κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.

 

Επιλέγοντας την High Five Multivitamin and Mineral Formula κάνετε επένδυση γιά την υγεία σας.

 


 Viridian Joint Complex 30 Veg Caps


 Ιδανικό για τους ηλικιωμένους που έχου συχνά προβλήματα με τις αρθρώσεις τους.

Συνεργατικό μείγμα θρεπτικών ουσιών κατάλληλων για τη διατήρηση της υγείας και κινητικότητας των αρθρώσεων. Αυτό το ολοκληρωμένο συμπλήρωμα βασίζεται στις τελευταίες έρευνες σχετικά με το πόνο και τη φλεγμονή και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που απαιτούν την υψηλότερη απόδοση από τα συμπληρώματα τους.

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

 

 

Viridian Tri-Blend Acidophilus Complex with FOS 30 Veg Caps

Έχει υπολογιστεί ότι πάνω από 400 είδη βακτηρίων κατοικούν πεπτικό σύστημα μας με διάφορα είδη που βρέθηκαν σε διάφορες περιοχές, π.χ. στομάχι, δωδεκαδάκτυλος κλπ.
Η κατάλληλη ισορροπία της χλωρίδας που συνήθως διαταράσσεται με την ηλικία, είναι κρίσιμη για την εξασφάλιση όχι μόνο ένώς υγιούς εντερικού σωλήνα, αλλά και για την μακροπρόθεσμη υγεία και προστασία από παθογόνους οργανισμούς και την υποστήριξη της γαστρο-εντερικής υγείας. Αυτός λοιπόν ο τύπος προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται στους ηλικιωμένους.

• Σε αντιβιοτική θεραπεία

• Σε μολύνσεις ζύμης

Για υποστήριξη του εντέρου και του ήπατος

Σε δυσκοιλιότητα και διάρροια

• κ.α.

 

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό. 

 

 Σημ.

Για περισσότερς πληροφορίες και λεπτομέριες για τα ποιό πάνω προϊόνταστα πηγαίνετε στο χώρο «προϊόντα κατά κατηγορία» ή στο χώρο «Viridian Catalogue» αυτής της ιστοσελίδας.  

 

 Προσοχή: Παρόλο που γιά κανένα από τα ποιό πάνω προϊόντα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή όταν θα τα ζητήσε από τα φαρμακεία, πρέπει να γνωρίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόντα δυαδικτιακό χώρο γιά τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) δεν προορίζονται γιά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια ή παθολογική κατάσταση χωρίς ιατρική συμβουλή. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας να μην λαμβάνουν οτιδήποτε εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Όλα τα προϊόντα να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος και μακριά από παιδιά.