K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Γιά τους Άνδρες

Οργανικά και Φυτικά Χωρίς αχρείαστα μη φιλικά πρόσθετα 100% ενεργά συστατικά


Viridian Male Multi Essentials 90 Veg Caps Σχεδιασμένη για άνδρες

Η απόλυτη (ανδρική) προστατευτική φόρμουλα των ανδρών!!!

Για την υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος, του προστάτη και για σεξουαλική υγεία.

Ένα συνδυασμός από βότανα και θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη όλων των πτυχών της ανδρικής υγείας.

Με επιπλέον Ψευδάργυρο, Συνένζυμο Q10, Βιταμίνες Β και ειδικά επιλεγμένα Θρεπτικά Συστατικά και Φυτικά Εκχυλίσματα.


Αυξάνει τη Λίμπιντο

•  Για υγιές Προστάτη

Υποστήριξη Καρδιαγγειακού Συστήματος

Δόση: Δύο κάψουλες την ημέρα μετά με το φαγητό.

 

 

 

 

High Five Multivitamin and Mineral Formula 30 Veg Caps

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προσδιορίσει διάφορες ομάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν από χαμηλή λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων: ιδιαίτερα δραστήρια άτομα, γυναίκες σε εμμηνόρροια, χορτοφάγοι, ηλικιωμένοι, αδύνατοι, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καπνιστές, πότες και καταναλωτές ζωικών λιπαρών. Η Viridian High Five(tm) multivitamin and mineral formula έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα.

• Πλούσια σε αντιοξειδωτικά • Ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών Β • Χηλικής μορφής ιχνοστοιχεία • Χαμηλής οξύτητας Ρυθμιστική βιταμίνη C • Φυσικά καροτενοειδή • Υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ)

Ένας ισχυρότατος συνδιασμός γιά άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς... που θα σας εκπλήξουν!


Αυξάνει την Ενέργεια

Τονώνει τη Μνήμη

• Βοηθά το Μεταβολισμό

• Άντι Στρές • Αντιοξειδωτική

• Πεπτική Υγεία κ.α.π.


Δόση: Μία κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.

 

Επιλέγοντας την High Five Multivitamin and Mineral Formula κάνετε επένδυση γιά την υγεία σας.


 

Σημ.: Η High Five Multivitamun & Mineral Formoula μπορεί να συνδιαστεί με τη Male Multi Essentials γιά τη μέγιστη σεξουαλική απόδοση, με την ακόλουθη δοσολογία:

1 (μία) κάψουλα High Five Multivitamin & Mineral Formoula πρωί ή μεσημέρι μετά το φαγητό

1 (μία) κάψουλα Male Multi Essentials μεσημέρι ή βράδυ μετά το φαγητό

Σημ. Μην πάρετε και τις δύο μαζί ταυτοχρόνος γιά να δόσετε στον οργανισμό την ευκαιρία να λάβει τα μέγιστα, δηλ. αν θα πάρετε τη High Five το πρωί πάρτε τη Male Multi μεσημέρι ή αν θα πάρετε τη High Five το μεσημέρι πάρτε τη Male Multi το βράδυ. Πάντα μετά το φαγητό.

Τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να είναι από τη πρώτη μέρα ή μετά από μιά βδομάδα, αναλόγος της φυσικής κατάστασης που βρίσκεται ο κάθε οργανισμός τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Όταν θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα, δεν χρειάζεται πλέον να λαμβάνετε καθημερινά την πιό πάνω δοσολογία παρά μόνον όταν νιώθετε ότι πραγματικά την χρειάζεστε.


 

Επίσης τα ακόλουθα ιχνοστοιχεία/μέταλλα είναι ωφέλημα για τους άνδρες:

 

Viridian Balanced Zinc Complex 30 Veg Caps: Ο ψευδάργυρος είναι ένα από το πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την ανδρική υγεία. Είναι απαραίτητος για την κανονική καθημερινή λειτουργία του αδένα του προστάτη, καθώς και τη διαμόρφωση και ρύθμιση της τεστοστερόνης. Τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου σε άνδρες έχουν συνδεθεί με χαμηλή λίμπιντο, μειωμένη ποσότητα σπέρματος, ακόμη και ήπια κατάθλιψη.

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

 

Viridian Selenium (methionine) 30 Veg Caps: Αυτό το ίχνοστοιχείο λειτουργεί κυρίως ως συστατικό του αντιοξειδωτικού ενζύμου της υπεροξειδάσης της γλουταθειόνης (GSH), η οποία συνεργάζεται με τη βιταμίνη Ε για πρόληψη ζημίας των ελευθέρων ριζών στις κυτταρικές μεμβράνες. Η υψηλή συγκέντρωση του σεληνίου βρίσκεται εντός της GSH στο σπέρμα και στους όρχεις. Σε μια διπλή-τυφλή μελέτη, τα συμπληρώματα σεληνίου σε υπογόνιμους άνδρες βελτίωσαν τη κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και έτσι αυξήθηκε η πιθανότητα σύλληψης.

Επίσης το σελήνιο έχει και αντικαρκινική δράση.

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

 

 

Σημ.

Για περισσότερς πληροφορίες και λεπτομέριες για τα ποιό πάνω προϊόνταστα πηγαίνετε στο χώρο «προϊόντα κατά κατηγορία» ή στο χώρο «Viridian Catalogue» αυτής της ιστοσελίδας.

Προσοχή: Παρόλο που γιά κανένα από τα ποιό πάνω προϊόντα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή όταν θα τα ζητήσε από τα φαρμακεία, πρέπει να γνωρίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόντα δυαδικτιακό χώρο γιά τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) δεν προορίζονται γιά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια ή παθολογική κατάσταση χωρίς ιατρική συμβουλή. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας να μην λαμβάνουν οτιδήποτε εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Όλα τα προϊόντα να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος και μακριά από παιδιά.