K&K Medibox

vitamins and nutrition supplements

Menu

Follow us

   

Αύξηση Ενέργειας και Μνήμης

Οργανικά και Φυτικά • Χωρίς αχρείαστα μη φιλικά πρόσθετα • 100% ενεργά συστατικά

 

High Five Multivitamin and Mineral Formula 30 Veg Caps

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προσδιορίσει διάφορες ομάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν από χαμηλή λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων: ιδιαίτερα δραστήρια άτομα, γυναίκες σε εμμηνόρροια, χορτοφάγοι, ηλικιωμένοι, αδύνατοι, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καπνιστές, πότες και καταναλωτές ζωικών λιπαρών. Η Viridian High Five(tm) multivitamin and mineral formula έχει σχεδιαστεί με αυτό το πνεύμα.

• Πλούσια σε αντιοξειδωτικά • Ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών Β • Χηλικής μορφής  ιχνοστοιχεία • Χαμηλής οξύτητας Ρυθμιστική βιταμίνη C  • Φυσικά καροτενοειδή • Υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ)

Ένας ισχυρότατος συνδιασμός γιά άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς... που θα σας εκπλήξουν!


Αυξάνει την Ενέργεια

Τονώνει τη Μνήμη

• Βοηθά το Μεταβολισμό

• Άντι Στρές • Αντιοξειδωτική

• Πεπτική Υγεία κ.α.π.

 Δόση: Μία κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.

 

 

 Επιλέγοντας την High Five Multivitamin and Mineral Formula κάνετε επένδυση γιά την υγεία σας.

 

 

 

   Viridian High Five B-Complex with Magnesium Ascorbate Veg Caps – (B5-Complex με Βιταμίνη C & Μαγνήσιο)

Η 'High Five' αναφέρεται στο υψηλότερο επίπεδο της βιταμίνης B5 (παντοθενικό οξύ) που βρίσκεται σε αυτόν τον τύπο. Αυτή η βιταμίνη Β «κλειδί» βοηθά στην μετατροπή της τροφής σε ενέργεια και είναι απαραίτητη για την κανονική λειτουργία των επινεφρίδιων αδένων, μαζί με άλλα πολλά ωφελήματα. Συλλογικά η ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών του συμπλέγματος Β διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη ρύθμιση πολλών φυσιολογικών διεργασίών στον οργανισμό. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαζί με τη βιταμίνη C και το μαγνήσιο, απαιτούνται για την ενεργοποίηση του ενζύμου για τη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια. Η ομάδα βιταμινών Β είναι επίσης σημαντική για την υποστήριξη της λειτουργίας των επινεφριδίων, αποτοξίνωση του ήπατος, και για την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών.

 

Αύξηση Μνήμης • Άντι Στρες

Κατά της Κόπωσης Για Αθλητική Απόδοση (παραγωγή ATP)

• Έλεγχο του βάρους • Φλεγμονή των αρθρώσεων

Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

 

 

 Viridian Magnesium Taurate 130mg Veg Caps - Συνδυασμός Ιχνοστοιχείου & Αμινοξέως

 

Το Viridian Magnesium Taurate είναι μία μοναδική φόρμουλα που παρέχει μια προηγμένη προσέγγιση συνέργειας σε πολλές κοινές καταστάσεις:

  Αθλητική διατροφή Ενεργειακή ενίσχυση Γιά Εγκεφαλική υγεία Αποτοξίνωση

Μυϊκές κράμπες

 Δόση: Μια κάψουλα την ημέρα. Μπορεί και μέχρι τρείς καψούλες την ημέρα εαν το συστήσει γιατρός ή κάποιος ειδικός. Πάντα μετά το φαγητό.

Το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία των μυών και του ενεργειακού κύκλου και η εμπλοκή του στο μεταβολισμό της ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας. Το μαγνήσιο είναι το δεύτερο μετά το κάλιο όσον αφορά τη συγκέντρωση του στα κύτταρα του σώματος και συμμετέχει σε περισσότερες από 300 ενζυματικές αντιδράσεις στο σώμα. Το μαγνήσιο συμμετέχει στην ενεργοποίηση της «αντλίας» του νατρίου και του καλίου για τη ρύθμιση του υδατικού ισοζυγίου στο σώμα.

Η Ταυρίνη είναι ένα υπό όρους απαραίτητο αμινοξύ που βρίσκεται στους ιστούς των περισσότερων ζωικών ειδών. Δεν είναι ενσωματωμένη στις πρωτεΐνες του σώματος αλλά βρίσκεται ως ελεύθερο αμινοξύ. Η Ταυρίνη είναι χρήσιμη για την εγκεφαλική υγεία επιδή δρα ως ρυθμιστής της διεγερσιμότητας της μεμβράνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Επίσης είναι υπεύθυνη γιά την αποτοξίνωση των ξενοβιοτικών ουσιών, τη σταθεροποίηση των κυτταρικών μεμβρανών, τη σταθεροποίηση ροής ασβεστίου, και τη διαμόρφωση της νευρωνικής διεγερσιμότητας.

 

 

 

 

 

Σημ.:

Για περισσότερς πληροφορίες και λεπτομέριες για τα ποιό πάνω προϊόνταστα πηγαίνετε στο χώρο «προϊόντα κατά κατηγορία» ή στο χώρο «Viridian Catalogue» αυτής της ιστοσελίδας.

 

Προσοχή: Παρόλο που γιά κανένα από τα ποιό πάνω προϊόντα δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή όταν θα τα ζητήσε από τα φαρμακεία, πρέπει να γνωρίσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόντα δυαδικτιακό χώρο γιά τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) δεν προορίζονται γιά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια ή παθολογική κατάσταση χωρίς ιατρική συμβουλή. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας να μην λαμβάνουν οτιδήποτε εκτός εάν είναι μετά από ιατρική συμβουλή. Όλα τα προϊόντα να φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος και μακριά από παιδιά.